Beste Bezoeker, deze site is in de opstartfase, heb je opmerkingen of aanvullingen, graag reactie via het contactformulier

HOME » Nieuws » Teamindeling seizoen '22-'23

Beste spelers en ouders/verzorgers,

Hieronder volgt de teamindeling voor seizoen 2022-2023. Deze is volgens de procedure samengesteld door de jeugd technische commissie (JTC), in samenspraak met de coördinatoren en leiders van iedere leeftijdsgroep. Onze dank en complimenten gaan uit naar al deze vrijwilligers, die zich het hele jaar hebben ingezet om alle spelers te helpen zich te ontwikkelen en met plezier te laten voetballen.

Zij hebben met zorg een teamindeling samengesteld, waarbij zoveel als mogelijk rekening is gehouden met de uitgangspunten van het jeugdbeleidsplan (https://maasduinen.jouwweb.nl/club-info/uitbreiding-sjo-maasduinen) en met wensen op gebied van plezier en ontwikkeling.

 

Mocht je vragen hebben over het proces of de indeling, dan is er uiteraard ruimte om die te stellen.

Doe dat dan s.v.p. via het contactformulier op deze site (kopje “contact”). De contactpersoon van de betreffende leeftijdscategorie neemt dan graag persoonlijk contact met je op om de keuzes toe te lichten.

 

Voor een aantal teams zoeken we nog trainers en/of leiders.

Ben je iemand of ken je iemand, we horen het zeer graag, want het zou zonde zijn als niet elk team aan het begin van het seizoen kan starten met trainen!

 

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantieperiode toe en kijken uit naar het volgende voetbalseizoen!

 

Vriendelijk groetend,

Jeugdbestuur en JTC van SJO Maasduinen

Overzicht SJO Maasduinen Teams

(versie 06-07-20022)

Hier kunt u de lijst van de teamindeling downloaden
PDF – 379,3 KB 168 downloads

Maak een Gratis Website met JouwWeb